Aankooptraject

Zoekt u als ondernemer een nieuwe of gebruikte auto, van de perfecte kwaliteit voor de beste prijs? Maar heeft u weinig tijd en eigenlijk ook niet veel zin in het papierwerk dat erbij komt kijken? Ik begeleid u in het totale zoek- en aankoopproces. Samen bekijken we uw behoeften, wensen en mogelijkheden, waarna ik u een goed en onafhankelijk aankoopadvies geef (nieuwe of gebruikte auto, merk, type, enzovoort). In mijn zoektocht naar het voor u perfecte voertuig, maak ik gebruik van het totale landelijke autoaanbod. Denk aan dealer-, handels- en particuliere auto's en voertuigen die via webshops worden aangeboden.

Bij nieuwe auto's zoek ik naar de scherpste aanbieding met de beste voorwaarden. Bij gebruikte wagens doe ik een technische en cosmetische controle. De auto die als beste uit de bus komt, gaan we samen bekijken en als u wilt maken we ook een proefrit. Keuze gemaakt? Dan doe ik desgewenst ook de onderhandeling voor u! Mijn uitgebreide netwerk binnen de autobranche, mijn samenwerking met toonaangevende autowebshops en de warme contacten met lokale autobedrijven brengen u van zoekopdracht naar succesvolle deal.

Verkooptraject

Wilt u uw auto verkopen tegen de meest gunstige voorwaarden? Ik help u hierbij en tast mijn complete netwerk binnen de autobranche af, waarmee u profiteert van de hoogste handelsbiedingen. Zo weet u zeker dat u de beste prijs krijgt voor uw auto. Eerst werpen we samen een blik op uw verkoopwensen en -kansen. Daarna taxeer ik uw voertuig op technische en cosmetische staat en onderhouds- en schadeverleden. En natuurlijk maken we aansprekende foto's. Vervolgens ontvangt u van mij een weloverwogen verkoopadvies en kunt u vaak al op korte termijn een goed handelsbod verwachten. 

Naar aanleiding van het beste handelsbod bespreek ik met u de beste verkoopstrategie: direct verkopen, inruilen bij de leverancier van een eventueel nieuw aan te schaffen auto of verkopen via het verkooptraject. Gaat u akkoord met het hoogste handelsbod? Dan verzorg ik de verdere afhandeling voor u, tot en met de betaling en de vrijwaring. Kiest u voor het verkooptraject, dan presenteer ik uw auto op een professionele manier op een groot aantal autoportals. Alle onderhandelingen en bezichtigingen doe ik op locatie (de eerste bezichtiging binnen Nederland is zelfs kosteloos), totdat we een deal kunnen sluiten naar uw volle tevredenheid.

Combinatie aan- en
verkoop

Heeft u uw oog laten vallen op een nieuwe auto en wilt u uw oude auto inruilen? Ik help u de beste inruilprijs te krijgen én met mijn gecombineerde aan- en verkooptraject bent u ook nog eens goedkoper uit. U profiteert dan namelijk van een voordelig totaaltarief. De combinatie van autoaankoop en inruil van uw huidige auto is te vergelijken met de afzonderlijke aankoop- en verkooptransacties. Juist doordat we deze los van elkaar uitvoeren, kunnen we voor beide opdrachten de beste deal sluiten.

Advies aan particulieren

Heeft u een auto op het oog en wilt u zeker weten dat u er niet teveel voor betaalt én dat u geen miskoop doet? In dat geval ben ik graag de schakel tussen u en de verkoper. Zeker bij de aanschaf van een klassieker is een even brede als specifieke kennis van groot belang. Ik bekijk de wagen(s) waarin u geïnteresseerd bent gedetailleerd, vertel u precies waar u op moet letten, herken eventuele schade - vaak ook weggewerkte schade uit het verleden - maak een uitgebreide proefrit en vertel u wat u in de toekomst misschien aan dit voertuig kunt verwachten. Daarna geef ik u een overzichtelijke lijst mee met alle informatie omtrent deze auto én u krijgt gerichte adviezen voor een succesvolle onderhandeling. Kortom: ik filter voor u de beste wagens eruit en help u bij de aanschaf van een zo goed mogelijke auto voor een zo laag mogelijke prijs.

Autolease

Ziet u zichzelf na mijn adviestraject al rondrijden in de auto van uw dromen, maar zit u niet te wachten op de investering die daarvoor nodig is? U kunt de auto natuurlijk ook leasen. Als ondernemer profiteert u daarbij tevens van de vele fiscale voordelen. Maar ook voor particulieren kan leasen een aangename optie zijn: u rijdt zonder zorgen, weet waar u aan toe bent, betaalt een vast bedrag per maand, heeft geen extra kosten voor reparaties of onderhoud en als het nodig is kunt u altijd rekenen op vervangend vervoer, waar u ook bent. Interesse in leasen? Dan begeleid ik u na het bemiddelingstraject naar de leasemaatschappij die het beste bij u en uw wensen past.

Wagenparkbeheer

Ik help u als mkb'er graag op een efficiënte manier uw wagenpark beheren. Daarbij neem ik u veel werk uit handen, zodat u zich kunt richten op datgene waar u het liefst mee bezig bent: uw core business. Door het wagenparkbeheer aan mij uit te besteden bespaart u veel tijd, energie en geld. Factuurcontroles, budgettering, onderhoud, rapportages, schadeherstel en wanneer nodig uitbreiding van uw wagenpark; ik neem u alle vervoerszorgen uit handen. 

Lidnummer 0170© 2017 | Tanke Taxaties & Car Consultancy | KvK 68034954