Taxatie van uw auto en motor

Of u nou een klassieker, een youngtimer, een hedendaagse of een heel bijzondere auto of motor hebt, u moet de exacte waarde ervan weten, voor de verzekering of als u van plan bent uw auto of motor te verkopen. Wie een unieke auto of motor bezit, wil kunnen vertrouwen op een taxateur met specifieke ervaring en verstand van zaken. Ik ken de verschillende auto’s, motoren én de markt en geef u dan ook een correct vastgestelde taxatiewaarde. Daarmee bent u verzekerd van het juiste uitkeringsbedrag bij schade aan of diefstal van uw auto of motor. En kunt u bij een eventuele verkoop aantonen hoeveel uw auto of motor waard is. 

Deskundige
waardebepaling

U bezit een bijzondere auto of motor, dus vraagt u om meer dan zomaar een taxatie. Als  taxateur  hecht ik veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid.  De taxaties worden geaccepteerd door alle Nederlandse verzekeraars.

Betrouwbare
vervangingswaarde

Een taxatie is geen technische keuring, maar enkel bedoeld om de waarde van uw auto of motor te bepalen, vooral van belang voor uw verzekeraar. Zo’n waardebepaling komt bij een bijzonder voertuig extra nauw. Ik bekijk uw auto of motor daarom gedetailleerd, stel u de juiste vragen en maak een proefrit waar ik door ervaring vaak veel uit afleid. Zo stel ik de geschatte vervangingswaarde van uw voertuig vast.