+31 (0)6 5133 3296
Wij gaan ervoor

Referenties

Dank je wel Yves Tanke van Tanke Taxaties & Car Consultancy voor het vinden van mijn nieuwe bolide! Bedankt ook voor het sterke onderhandelen!

Je hebt kennis van zaken, een echte aanrader voor iedereen die een auto wil aanschaffen/inruilen of een auto wil laten taxeren.

Lisette M.

Yves geeft door zijn expertise praktische adviezen betreft opties, merk en model keuze. Daarnaast heeft hij snel een auto gevonden welke aan mijn eisen voldeed.

Door de goede bemiddeling heeft Yves een scherpe prijs afgedwongen en kon ik snel de auto ophalen bij een dealer in de buurt. Ik kan de service dus van harte aanbevelen aan iedereen die hulp kan gebruiken bij het vinden van een passende auto.

Sven

Voor de te verkopen auto en het aankooptraject heb ik de hulp ingeschakeld van Tanke Taxaties & Car Consultancy te Hengelo. Dit omdat ik wegens een drukke baan iemand nodig had die deskundig is, die verstand van zaken heeft als het op auto’s aankomt en die de markt kent. Iemand die míjn belangen behartigt en die onafhankelijk en betrouwbaar is.

‘Mijn automakelaar’ Yves Tanke is een professional en maakt gebruik van een internationaal netwerk van gecertificeerde autoverkopers. Hij is de prof voor de particulier. Zonder zijn hulp had ik te snel een auto gekocht en een makkelijkere maar minder slimme keuze gemaakt. Door het uit te besteden bleek ik zeker te zijn van een goede deal.

Babet Wolthuis

Mijn ervaring met Tanke Taxaties & Car Consultancy is zeer positief!

Yves Tanke heeft mij begeleid bij het inruilen van mijn auto. Na verschillende inruilvoorstellen te hebben bekeken en besproken, hebben we samen een aantal proefritten gemaakt. Yves bekeek de auto voorafgaand aan de proefrit nauwkeurig, maar ook tijdens de rit werd de auto onderworpen aan een kritische blik. Yves gaf me na elke rit advies over de staat van de auto, maar ook wat betreft de inruilprijs. Uiteindelijk heb ik samen met Yves mijn auto naar volle tevredenheid kunnen inruilen.

Echt een aanrader, deze man heeft verstand van zaken!

 

Lisette

Hoe vind je een geschikte auto in het oerwoud van autodealers? Bij de aanschaf van een nieuwe of tweedehands auto ontbreekt het de koper vaak aan de gewenste knowhow en komt er vaak ook een bepaalde emotie om de hoek kijken.

Ik heb bij mijn zoektocht de hulp ingeroepen van Yves Tanke van Tanke Taxaties & Car Consultancy. Met zijn specifieke kennis van de autobranche heeft hij mij terdege en onafhankelijk geadviseerd bij het maken van een juiste autokeuze. Uit maar liefst vier prachtexemplaren is uiteindelijk een Mercedes Benz geselecteerd. Ik spreek uit eigen ervaring dat het altijd raadzaam is om een professional zoals Yves Tanke in te schakelen.

Ik ben uiterst tevreden en ben hem enorm dankbaar.

Adriaan Postma

Taxatierapport of begeleiding nodig bij aankoop van een youngtimer of oldtimer?! Dan ben je bij Tanke Taxaties & Car Consultancy aan het juiste adres! Veel kennis van zaken en een zeer prettig contact, hij doet wat hij zegt en zegt wat hij doet!

Michel Hoekstra